Hogyan legyek jó nő?

Először is el kell döntened, hogy milyen értékrend, mérce alapján akarsz jó nő lenni, kvázi kinek akarsz jó nő lenni. Ilyen opció lehet a társadalom és annak elvárásai, vagy a társadalmon belül található egyes csoportok szerint pl rock sztároknak, esetleg társadalmi típusoknak, pl feleséget kereső férfiaknak.

Nyilván valóan azért nem ennyire elszeparált ez a kérdés. Ha követsz egy adott irányzatot, divatot, vagy akár csak teljesen önmagadat adod az életben, az önmagában is több egyéni ember tetszését nyerheti el, ez persze függ attól, hogy most milyen nő vagy és kinek a szemében.

Ha kiválasztottad, hogy milyen női modellnek akarsz megfelelni, mely társadalmi rétegnek vagy személynek szemében szeretnél jó nőnek számítani, akkor elkezdheted a változtatásokat, így a külső szépítését, öltözködésen való változtatást, szellemi készségek fejlesztése, tudás gyarapítása, stb... Ezen fejlődési egységek mértékét természetesen az határozza meg, hogy mely réteget vagy kit választottál skáládul, illetve érdemes figyelembe venned a jelenlegi képességeidet, adottságaidat és különös képpen figyelembe venned erényeid, tehetséged.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése